Bouwteam België

Bouwteam België

Bouwteam België: sterk in verbouwingswerken en interieurinrichting en sterk in herstoffering van zetels

Uw aannemer voor renovatiewerken van a tot z

Bouwteam België uit Brugge is een erkend aannemingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de uitvoering van totaalprojecten. Zaakvoerder Djamil Zenasni boogt op een jarenlange ervaring in de bouwsector. En dat heeft hem een uitgebreide knowhow opgeleverd in de meest diverse bouwwerkzaamheden. Het is een stielman die gecertificeerd is voor de vernieuwing van elektriciteit, sanitair en verwarming. Bouwteam België voert ook uw chape- en vloerwerken uit. Binnen legt hij uw houten en tegelvloeren en buiten verzorgt hij uw terras, oprit en alle rioleringswerken.

Daarnaast kunt u bij deze aannemer terecht voor de isolatie van uw dak en de vernieuwing van uw elektrische installatie, sanitaire voorzieningen en verwarming. Bovendien staat het bedrijf ook in voor het metsen en bepleisteren van muren, de plaatsing van verlaagde plafonds en valse wanden, de installatie van keukens, ramen en deuren en ten slotte ook voor al uw schilder- en behangwerken.

Interieurinrichting tot in de puntjes verzorgd

Behalve de grote bouwwerken is Bouwteam België uw partner bij uitstek voor binnenhuisinrichting. Het bedrijf is zeer bedreven in binnenschrijnwerk en verzorgt de vakkundige plaatsing van uw ramen en deuren en de volledige inrichting van uw keuken en badkamer. En dat allemaal tot op de millimeter precies! Maar bij Bouwteam België wordt het hele plaatje bekeken. Deze aannemer staat niet voor niets bekend voor de piekfijne realisatie van volledige interieurprojecten tot de herstoffering van uw zetels en stoelen toe.

Stoffeerder, een stiel die vakmanschap vereist

Heeft u verbouwingswerken achter de rug? Dan zijn die pas helemaal af als uw interieur ook sfeer uitademt. En daarvoor zorgt de binnenhuisinrichting. Het behangpapier, de verf, de stoffen in uw interieur … het lijken details maar ze zijn zo belangrijk voor de afwerking van uw woning. Bij Bouwteam België treft u echte vaklui voor de herstoffering van uw zitmeubilair. Dankzij hun kennis en precisie krijgen uw stoelen en zitbanken weer het comfort en de uitstraling van toen u ze net gekocht had. Tenslotte stelt het bedrijf u een ruime keuze van verf, behangpapier en potterie voor. Vertrouw dus op de kunde van Djamil Zenasni en zijn bedrijf en voor u het weet geniet u weer van een interieur dat tiptop in orde is.

Bouwteam België werkt in heel de provincie West-Vlaanderen en is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag.

Geïnteresseerd in de diensten van Bouwteam België? Neem dan vandaag nog contact op voor info of een afspraak!